But first, tea

Her sitter jeg gjespende ved spisestuebordet, koser meg med dagens første kaffe “kremt”, jeg mener te, og titter rundt på nettaviser. Det er så koselig å våkne nå på høsten, jeg liker at det fremdeles er mørkt ute når man våkner, da kan man tenne stearinlys og nyte en liiten morgenstund før jobben kaller. Hverdagslykke, hverdagsgleder ♥

img_43338

Jeg må begynne dagen med å si at det er utrolig stas å være tilbake i treningsmodus igjen, det er jo bare supergøy! 🙂 Jeg har planer om å ikke bare ha gå/løpe – turer….jeg har planer om å trene intervaller og styrke fremover. Jeg er jo en jente som elsker, ja faktisk, å trene, rett og slett fordi det gir meg energi, styrke, utholdenhet og motivasjon i hverdagen. Om jeg kommer til å trene morgencardio syv dager i uken vet jeg ikke, men jeg har ihvertfall planer om å trene cardio 3-4 ganger i uken til å begynne med 🙂 Jeg går virkelig all in for å oppnå best mulig resultater 🙂

Nå skal jeg straks starte med dagens treningsøkt før turen bærer videre til Oslo hvor jeg skal besøke tante og onkel med familie 🙂 Dette blir en fantastisk fin dag, jeg gleder meg!

img_433339

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *