Starting kind of fresh!

Hei 🙂 Jeg har vært lenge i tenkeboksen i forhold til om jeg vil fortsette å blogge eller ikke. Jeg har hatt mange tanker med meg, og jeg har tenkt lenge! Jeg har kommet frem til at jeg faktisk har lyst til å blogge, som en hobby 😀 Det er derfor veldig merkelig for meg å si at jeg begynner med blanke og nye ark på denne bloggen og håper dere vil følge meg og jeg tror virkelig at dette blir bra! 🙂 Starting kind of fresh 🙂

IMG_3338

Jeg trives sammen med familie og venner, og nå og i fremtiden skal det bli mye av det!? Jeg har hatt en vanskelig tid, og som jeg nå ser tilbake på som et tilbakelagt kapittel, og slik håper jeg at det forblir! Jeg kjenner at jeg har kommet tilbake til den jeg er, og jeg har kommet tilbake til der jeg hører hjemme. Slik ønsker jeg at det skal forbli!??

IMG_3326Planen fremover blir å trives, få noe å fylle dagene med, trene, være sammen med familie og venner og ellers bare nyte livet! 🙂

Håper dere får en fin dag i dag, så blogges vi mer og ordentlig senere! ? ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *