Blueberry & Raspberry smoothie

Jeg tenkte å gi dere et aldri så lite lunsjtips! Det er virkelig ikke alltid man er giret på tørre knekkebrød eller salat når det er tid for lunsj, dette frister sjeldent for meg så derfor finner jeg som regel alltid andre alternativer. En av favorittene mine er smoothie, denne gangen ble det blanding av blåbær og bringebær. Jeg elsker virkelig smoothie – kunne spist det hver eneste dag! 🙂


Til en porsjon smoothie trenger du:

– EN BOKS MAGER KESAM – 200 G FROSSEN BLANDING AV BLÅBÆR & BRINGEBÆR – EN HÅNDFULL SPINATBLADER – WILDBERRIES FUNLIGHTSAFT –

Ha alt i en blender, slump med litt vann og fyr løs! Dersom du skulle ville ha smoothien enda søtere, må du gjerne tilsette litt sukrin før du begynner å blende. Denne er såå god og frisk, samt veldig mettende! Du får i deg rikelig med proteiner fra kesamen, antioksidanter fra bærene og mengder av blant annet vitamin K & A og kalsium fra spinaten. Ikke vær redd for å tilsette rikelig med spinat i smoothien, bærene og smaken fra saften gjør at du ikke smaker den. En sunn, rask og gooood lunsj 🙂


– enjoy –

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *