Onsdagsfilmen: Hard Target

Ikke ofte jeg tipser om en film midt i uken, eller flere ganger i uken, men nå må jeg bare tipse dere om en film. Jeg er svak for alle typer filmer, ja nesten alle typer filmer da, og denne filmen jeg skal tipse om nå er intet unntak 🙂 Denne filmen er bare så spennende, og så bra. Om du ikke har sett den før, bør du definitivt se den ? En kvinne reiser til Lousiana for å lete etter sin far, en hjemløs vietnamveteran som har forsvunnet. Hun møter Chance Bourdreaux, en tøff cajun som motvillig tilbyr henne hjelp med å finne faren. De begynner å stille spørsmål og skjønner snart at de har snublet over en forferdelig “lek” med menneskeliv. En gruppe forretningsmenn leter opp hjemløse vietnamveteraner og bruker dem som levende jaktbytte i et grusomt spill på liv og død. Den som taper må dø!

collage.jpg

Kanskje er ikke filmen for alle, men jeg koste meg med den. Det er en actionfilm, og dersom du er glad i action så passer denne filmen garantert for deg 🙂


– god filmonsdag –

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *