JENTA MED STØV PÅ HJERNEN

I dag har jeg virkelig vært flink på rengjøringsfronten… Jeg har stått på som bare det med vill mopping og rydding! Skulle tro jeg var gal slik som jeg har stått på i dag… Hvordan er det mulig? Jeg kunne absolutt forstått det dersom jeg bodde i et stort hus, men HALLO – jeg bor i en akkurat passe stor leilighet! Jaja, slik er det når man har støv på hjernen, da blir man litt k.o.k.o i knollen?  Det å starte helgen med en ren og pen leilighet, er bare helt fantastisk, og nå skinner det virkelig i hvert fall i leiligheten, så jeg må virkelig si meg strålende fornøyd!?  Den beste måten å starte helgen på, kan vel ikke være noe annet enn skinnende ren og pen leilighet, sant??  Kanskje friske blomster, skinnende ren og pen leilighet er den beste måten å starte helgen på, men jeg nøyer meg med ren og pen leilighet 🙂 Synes virkelig at jeg fortjener å ta helg nå, altså ♥

img_4407jenta_med_stv_p_hjern

Denne rengjøringsbøtten jeg holder på bildene er så utrolig fin og praktisk – jeg har kjøpt den på Kremmerhuset, og den er en del av rengjøringen når det er duket for det her i heimen. Så i dag sto rengjøring i leiligheten min på agendaen, og når jeg var ferdig med rengjøringen så tok jeg en velfortjent fredagskveld med cola zero, pringles, pepperkaker og brune pinner ♥ Nå koser jeg meg med NCIS: New Orleans – jeg elsker den serien.. Dwayne Pride er virkelig helten min, altså?  Har dere sett den serien? Det bør dere virkelig gjøre – den er så s.y.k.t bra og utrolig spennende?  Kanskje det er en serie jeg bør tipse dere om i et eget innlegg en gang??

_jenta_med_stv_p_hjern

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *