Pangstart: Mandag

God morgen, god mandag, og velkommen til en ny uke! Jeg er SÅ klar som et egg, og jeg har faktisk gjennomført ukens første treningsøkt. That´s right! Det er så ufattelig deilig å trene igjen – jeg får så utrolig mye energi og overskudd av det! Love it ? Jeg har løpt på tredemøllen, og det var kjempedeilig 🙂 Drømmen er jo å være i knallform, håper den drømmen går i oppfyllelse – det ser lovende ut 😀Første punkt på listen i dag er å blogge litt for dere 🙂 Så står middag på planen og ellers egentlig bare slappe av og kose meg. Jeg har vært veldig dårlig på blogge, og jeg vet ikke om jeg klarer å bli noe bedre, men jeg skal prøve å poste innlegg oftere fremover. Gleder meg til resten av dagen med joggedress, tv-titting, og smoothie 🙂

Ha en deilig mandag, så sees vi senere ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *