UKENS FILMTIPS: WHITE HOUSE DOWN

Denne filmen så jeg sammen med min gode venninne, og senere så jeg den også sammen med en annen venninne av meg og jeg må bare tipse dere om den! Vi måtte le der vi satt innpakket i pledd i sofaen, hadde jentekveld med godteri og god mat. Og så valgte vi t.i.d.e.n.e.s actionfilm å se på “hehe” 🙂 Det er jo ikke alltid det frister med klissete og sukkersøte romantiske filmer eller hysterisk morsomme komedier. Så, dersom du har lyst til å se en film spekket med spenning, skyting og action – da M.Å du snurre denne filmen på din neste filmkveld!

white-house-down

Filmen handler om politimannen John Cale, som spilles av s.e.l.v.e.st.e Channing Tatum (det var vel litt av grunnen til av vi valgte filmen). John tar med seg datteren Emily Cale til Det Hvite Hus, hvor han har et jobbintervju for drømmejobben sin hos Secret Service. John har nettopp gått glipp av drømmejobben: å beskytte presidenten som en del av Secret Service. Han vil ikke skuffe datteren sin med nyheten, og tar henne med på en omvisning i Det Hvite Hus. Under omvisningen blir bygningen overtatt av en tungt bevæpnet paramilitær gruppe. Det er nå opp til John Cale å redde presidenten, datteren og landet før det er for sent. Klarer han det, mon tro?

ukens-filmtips-white-house-down


– Let the movie begin –

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *