– Luksus VS Budsjett –

PicMmonkey Collage

Hei, fine mennesker! Jeg sitter og kikker litt rundt på internett på weekendbager, vesker etc. Det er alltid så utrolig mye fint at jeg blir helt målløs. Men, det er to weekendbager jeg har sett på internett som jeg liker utrolig godt. En dag i fremtiden, aner ikke når, skal disse to bagene bli mine “gleder seg”. Foreløpig blir det bare å se og nyte. Men jeg har satt sammen disse to til et luksus vs. budsjett innlegg.


luxury vs. budget

Skjermmbilde 2015-03-08 kl. 20.48.37

By Malene Birger Wallikan//louis vuitton keepall bandouliére 55

Det er ikke slik at de ligner så veldig, men de er fremdeles flotte på hver sin måte 🙂 Jeg bare simpelthen elsker disse to ♥

– ♥ –

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *