8 filmer som garantert får deg til å tenke på romantikk

Klissete klassikere, det liker vi. Klissete klassikere er perfekt dersom du ønsker at mannen i ditt liv skal forstå en kvinnes tankegang litt bedre. Ønsker du å gråte under en film, kan du ta en titt på innlegget jeg har skrevet tidligere om 16 filmer som garantert får deg til å gråte. Ønsker du å le under en film, kan du ta en titt på innlegget jeg har skrevet tidligere om 12 filmer som garantert får deg til å le. Snurr film! 🙂


8 romantic classics you just must see

PicMonkey Collage

♥ Pretty Woman – dette er en must-see film av flere grunner. Men først av alt så lærer den oss å se forbi førsteinntrykket, og at kjærligheten faktisk finnes på de mest uventede steder.

♥ When Harry met Sally – dette er enromantisk perle fra 1989, og den lærer oss at man bør være tålmodig når det gjelder kjærligheten.

♥ Sleepless in Seattle – vær ikke redd for å ta en sjanse når det gjelder kjærligheten.

♥ Brokeback Mountain – filmen har et dobbelt budskap. Den forteller oss at vi kanskje ikke alltid kan velge hvem vi faktisk elsker, og at kjærligheten faktisk kan være så mektig at den kan rive folk fra hverandre.

PicMonkey Collage

♥ Titanic – En sytten år gammel aristokrat, forventer å være gift med en rik saksøker av hennes mor, forelsker seg i en slags men dårlig artist ombord luksuriøse, skjebnesvangre RMS Titanic.

♥ Serendipity – Et tilfeldig møte gjør det klart: Jonathan og Sara er som skapt for hverandre. Men Sara vil la skjebnen bestemme. Hvis de virkelig er ment for hverandre, vil de møtes igjen. Det er bare så synd at skjebnen jobber veldig sakte … Midt under julerushet skjer det: Jonathan og Sara møtes i et stort varemagasin og er øyeblikkelig på bølgelengde. Sammen flykter de fra stresset ut i en stjerneklar kveld på Manhattan. Samtalen blir nær og varm. Det er forelskelse i luften, selv om begge er åpne om hvert sitt forhold. Så må de skille lag, og Jonathan vil gjerne treffe Sara igjen. Ennå har de ikke presentert seg med navn. Da bestemmer hun seg for å la skjebnen bestemme. Hans navn og nummer på en pengeseddel, hennes i en bok. Finner de igjen disse, skal de være sammen for alltid. Noen år senere. Jonathan og Sara er bare dager unna hvert sitt giftemål. De har aldri klart å glemme hverandre, og nå tar nysgjerrigheten overhånd. Klarer de å lure skjebnen og selv bestemme om det skal bli de to?

♥ Love Happens – Dr. Burke Ryan er en vellykket selvhjelp-forfatter og motivasjonstrener med en hemmelighet. Mens han hjelper tusenvis av mennesker med å takle tragedier og personlige tap, er han ikke i stand til å overvinne døden av hans avdøde kone. Det er ikke før Burke møter en sterkt uavhengig blomsternavn Eloise, at han er tvunget til å møte sin fortid og overvinne sine demoner.

♥ Pride and Prejudice – Dette er historien om hvilke muligheter man har om man legger sin stolthet og sine fordommer bak seg.

– noen du vil tilføye? –

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *