– My first etsy order –


Tenk – jeg har ikke oppdaget Etsy før….like now? Hva skjer med det? En så fantastisk kul og annerledes nettbutikk skal du lete lenge etter 🙂 Og det faktum at jeg er blogger, så er det vel nå jeg skal linke til selgerne jeg kjøpte dette av? Det har jeg gjort under det første bildet 🙂 Jeg jublet veldig av glede da dette endelig landet i postkassen min – den fineste planleggeren jeg har sett. Oh, the joy!?


– 2016-2017 PLANNER –

Denne planleggeren er helt p.e.r.f.e.k.t for  meg! Kjøpte meg den som en motivasjonsboost til meg selv. Er det bare jeg som synes det er så gøy med nye ting som dette? Haha! Jeg kan notere alt fra planer for deg, til to-do ved siden av. Det er også egne sider med mål for måneden, viktige ting jeg ikke må glemme og oppgaver jeg bør utføre. Så FIN og FRESH, altså! ?  Etsy har mye fint, assa, og ikke minst så er det jo enda morsommere når man kan bestille slikt ting hjem ?

– ♥ –

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *