Set a goal

… that makes you jump out of bed

– Good Morning, Monday –


Hva er dine grunner til å stå opp av sengen om morgenen? Det er selvfølgelig jobb og skole som gjør at vi må stå opp, men det er ikke dette jeg snakker om. Hva er det som får deg til å stå ekstra lett påå av sengen når alarmklokken ringer? Jeg mener, hoppe opp av den altfor varme sengen? Hva er det som gjør DEG klar for å gripe dagen? Dersom du ikke har en slik grunn – gå i tenkeboksen og skap den en grunn så rå at du får stjerner i øynene bare av tanken. Skaff deg et MÅL! Grunnen min til å stå ekstra raskt opp av sengen er rett og slett målet mitt om å bli den beste versjonen av meg selv. Jeg blir så utrolig gira av tanken på trening, så det å vite at jeg etter frokost har en hard økt som venter på meg, det gjør meg så utrolig gira at jeg gleder meg til å gripe hver eneste dag og nærmest løper ut av soverommet for å starte dagen. Så – hva er målet ditt som frister mer enn å ligge å dra seg lenge under en varm dyne?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *