Hipp Hurray, It´s freaking saturday

hipp hurray its saturday

God lørdagsmorgen, kjære lesere ♥

Dere vet når man våkner litt før tiden, og er lat nok til å legge seg til å sove igjen? Man går rundt tung i hodet i timesvis før man føler seg normal igjen. Vel, dette gjelder meg, ihvertfall. Da jeg våknet i dag, så fant jeg ut at jeg fint kunne sove litt lengre siden det var lørdag. Og boom, der våkner jeg mye senere med tidenes tunge hodet og noe som føltes som en hangover. Altså, at det går ann!! Jeg må definitivt lære meg å stå når jeg våkner. Da blir starten på dagen fin og energirik! Er det flere av dere som har det slik? Morgenfugl pleier man å kalle slik mennesker, og det er vel slik det er å være tidenes morgenfugl, når man blir sliten av faktisk for mye søvn “haha”.

_hipp_hurray_its_satur

– make today so awesome, yesterday gets jealous –

Hvordan har dere det i dag, da, kjære lesere? Her går det fint 🙂  Litt lørdagskos med god frokost, og pepsi max er ikke feil. Jeg hadde besøk av en god venninne i går – vi var en tur på café og så dro vi hjem til meg og lagde middag. Veldig, veldig koselig fredagskveld?   Dagen i dag går til å slappe av, kose seg og ha en nydelig og god lørdag♥ Enn så lenge må du ha en nydelig dag, det er lørdag – det kan vel strengt tatt ikke bli bedre?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *