QUEEN OF MULTITASKING

Jeg er jo blogger, og som blogger er jeg dronningen av sosiale medier. Jeg elsker å dele hverdagen min, og vet i grunn ikke hvorfor. Det er antageligvis blitt det man kaller en vane. Ehm, vaneskapende? OH, yes! Multitasking er jo så gøy! Jeg tenkte derfor å tipse dere om to plasser dere kan følge meg, i tillegg til bloggen!


– Instagram –

Instagram er jo vanvittig gøy! Dette er den plassen jeg oppdaterer mest. Jeg follower mange andre – jeg synes det er kjempegøy å se på bilder, få inspirasjon og snoke rundt. Kallenavnet mitt på Instagram er carolinemyhreno – feel free to follow!

Hva heter dere på instagram, kjære lesere?

_dronningen_av_multita


– Facebook –

Jeg har selvfølgelig min helt egen facebookpage!

Min private facebook – bare at det er en page. Jeg poster nye bloggposter der, slik at det skal være lettest mulig å følge meg. En annen ting som også blir lagt ut der er statuser, bilder og videoer. Du finner facebookpagen min her – trykk gjerne like ?

_dronningen_av_multitaSÅÅ, jeg må jo bare spørre! Hva er DU mest avhengig av – facebook, instagram eller blogg? Kanskje du er avhengig av alle tre….vel, da er det selvsagt lov til å svare alle tre?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *