THE HAPPIEST GIRL IN THE WORLD

God kveld, fine lesere 🙂  Her er jeg straks på vei ut døren – jeg skal en tur til mamma og spise pizza. Det er så koselig ❤️   Jeg kjenner at jeg er sulten nå, så det skal bli deilig med pizza! Ellers så har jeg gått en tur ut på glatta sammen med min mor tidligere i dag, og så har jeg blogget litt og så har jeg vært så heldig at jeg har fått et brett med Pepsi Max i dag. Ah, kan ikke glatta forsvinne? Jeg hater glatta og så er det kaldt ute også..brrrr! Men nå er jeg nødt til å slutte å skravle her for nå må jeg komme meg avgårde ?

Ha en fortsatt koselig kveld, kjære lesere!

_the_happiest_girl_in_Ååååååååå, livet altså! Tror jeg er verdens lykkeligste jente for tiden 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *