HAPPY SUNDAY MORNING

God søndagsmorgen til dere! ♥

Hadde dere en fin kveld i går? Jeg koste meg hos min kjære mamma og hennes mann med pizza, coca cola og sjokoladekake på menyen. Tidligere på dagen gikk mamma og jeg en 50/55 minutters tur ute på glatta – det gikk helt bra, men gud så ekkelt det var å gå tur på glatta. Jaja, ingen skade skjedd så da får jeg være fornøyd 🙂

Planen for dagen er å være hjemme, kose meg, slappe av, ha besøk av en venninne, kanskje bake litt horn, se på Mot I Brøstet og legge meg tidlig. Kjenner at jeg er slækk og sliten for tiden og da trenger jeg mye søvn. Forresten – jeg har lyst til å si at dere lesere er så snille, gode og fantastiske. Jeg er ikke noen toppblogger, og jeg blogger akkurat når jeg føler for det, og allikevel så stikker det lesere innom bloggen min. Det synes jeg virkelig er hyggelig, og jeg setter stor pris på dere, alle sammen ? ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *