KLEM OG HAPPY MONDAY

Jeg lurer på om folk tror jeg er gal for hver eneste mandag så er jeg alltid overlykkelig. Hvorfor, spør du? Det er mandag, en ny uke, du starter med blanke ark og du kan forme uken akkurat slik DU vil ha den. Er ikke det bare helt nydelig å tenke på?

Jeg er som alltid superhappy og gira på en ny uke. Det er virkelig noe med mandager altså, jeg bare elsker denne dagen! Det første jeg gjorde da jeg våknet var å spise en deilig frokost og masse Pepsi Max. P.E.R.F.E.K.T! Nå skal jeg snart dra i kirken og jobbe litt der som frivillig – det er alltid så hyggelig 🙂  Håper at jeg får til en treningsøkt i dag 😀  Monday, it´s going to be a good one! 🙂

_klem_og_happy_mondayHappy freaking monday, dere! Hehehe, jeg er sååå rar….

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *