DU VET DET ER HELG NÅR

…leiligheten er skinnende ren og du smiler fra øre til øre_du_vet_det_er_helg_nr… fredagsbuketten med friske roser er på plass_du_vet_det_er_helg_nr_du_vet_det_er_helg_nrHer er alt som det skal være på en fredag! Leiligheten min er skinnende ren, nytt sengetøy er lagt på, og hele leiligheten min lukter ren. Noe bedre enn dette blir det virkelig ikke, sant? Helgefølelsen klarer jeg virkelig ikke å få dersom jeg ikke har alt på stell rundt meg her i leiligheten. Hver eneste fredag så er det alltid ukens store rengjøringsdag her i leiligheten. Helgen startes alltid med ekstra stor samvittighet, da, og total avslappelse i kroppen. Jeg kan irritere meg over hver minste støvdott eller hårene på gulvet, dersom jeg ikke tar den store rengjøringen på fredager. Ja, jeg er virkelig gal og har støv på hjernen “haha”. Nå kan jeg slappe av og ha en fiiin fredagskveld

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *