Ukens Filmtips: The Adjustment Bureau

filmtips-the-adjustment-bureauPolitikeren David Norris treffer ballerinaen Elise Sellas før han skal holde en viktig tale under sin senatorvalgkamp. De forelsker seg, og hun inspirerer han til å holde en mer personlig tale, etter å a overhørt han øve, som han gjør til stor suksess. Norris treffer Sellas igjen senere på en buss på vei til jobben sin, og han får telefonnummeret hennes. Når han kommer frem til jobben sin, blir han tatt til fange av Adjustment Bureau, som forteller at det bare var meningen at han skulle treffe Sellas en gang, og at han må kaste lappen med telefonnummeret hennes. Hun er ikke en del av planen «Formannen» har lagt for Norris. Men Norris nekter å følge planen, og forsøker å finne igjen Sellas, og sammen prøver de å kjempe mot byrået og skjebnen.

Har du sett filmen? Hva synes du isåfall om den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *