Shade of green with a west

God onsdag, kjære lesere!

Hvordan har dere det? Jeg har det ganske greit 🙂  Fy søren, det er så kaldt ute nå – jeg fryser jo alt som heter kropp av meg, jeg. Kan ikke varmen snart komme, a? Jeg liker mye bedre varmen hvor man kan kle seg litt lettere, og ikke ta på seg lag på lag fordi man fryser. Men vi har jo noe som heter vinter her i landet, så vi må jo gjennom den årstiden også.

Planene for dagen er et tannlegebesøk – ikke spesielt kult, men satser på at det går bra. Så blir hjem, spise litt middag, se litt på tv-serier, og så opp i kirken på ettermiddag/kvelden. Jeg synes det alltid er koselig å være i kirken – det gir meg liksom noe. Ellers tenkte jeg å vise antrekksbilder for dere i dag 😀

_shade_of_green_with_a_west_ _shade_of_green_with_a_west_ _shade_of_green_with_a_west_ _shade_of_green_with_a_west_ _shade_of_green_with_a_west__shade_of_green_with_a_west_

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *