– 11 ting dere ikke visste om meg –

_11_funfacts_du_ikke_v

Royal is er den beste på jord!

Jeg har 3 søsken. To brødre og en søster og alle tre er yngre enn meg.

_11_funfacts_du_ikke_v

Jeg har ingen dyr. Jeg er ikke spesielt glad i dyr heller, så det passer meg utmerket å ikke ha noe dyr.

 Jeg er singel! Jeg har hatt en kjæreste tidligere, men nå er jeg singel. Jeg må si at jeg trives veldig godt med å være singel. Jeg bor i egen leilighet, og trives veldig, veldig godt i eget selskap.

Jeg jobber i kirken som frivillig og det synes jeg er kjempeflott 🙂

 Blogger jeg leser er: carolinebergeriksen.no, martheborge.blogg.no, kristinaandersen.no, benediktenp.blogg.no, krist.in og nouw.com/wife.

Er det noe jeg virkelig ikke kan fordra så må det være insekter, hold og kaffe. What is the point? Og hva er s.e.r.i.ø.s.t vitsen med det man kaller hold?

_11_funfacts_du_ikke_v

Jeg er avhengig av Pepsi Max! Jeg trenger virkelig min daglige dose med Pepsi Max og når vi er inne på pepsi max – jeg ELSKER harryturer til Sverige!

Jeg er HELT hekta på en serie som heter Mot i Brøstet – herlighet for en fantastisk morsom gjeng og serie! Jeg ler så jeg griner hver eneste gang jeg ser på det 😀  Den serien er så sykt morsom! 😀 😀

Jeg elsker varm-mat – middag er det beste måltidet i løpet av dagen! Nam-nam-nam 🙂

Jeg er totalt avhengig av å få meg god nattssøvn – dersom jeg ikke sover om natten blir jeg helt zombie om dagen. Uffamei, å være zombie om dagen er ikke behagelig.

_11_funfacts_du_ikke_v

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *