5 destinasjoner jeg drømmer om

Det å reise og oppleve verden er noe av det jeg setter høyest! Hvis man er reiselysten og har mulighet til å oppleve verden, syns jeg man skal oppleve så mye av verden som mulig 🙂  Jeg er heldig med at jeg har vært mange nydelige plasser allerede, men det er så ufattelig mange steder jeg vil reise før jeg blir gammel, men dersom jeg bare kunne velge 5 steder å reise hadde valgene mine falt på disse destinasjonene:

New York _5_destinasjoner_jeg_drommer_omNew York, offisielt kalt for City of New York, er den største byen i USA. Byen har 8,5 millioner innbyggere og storbyområdet New York er et av de mest folkerike byområdene i verden, med rundt 22,2 millioner innbyggere. New York består av fem bydeler: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island. New York huser alle internasjonale ambassader til De forente nasjoner, og organisasjonens hovedkvarter ligger også her.

♥ Alicante, Spania ♥_5_destinasjoner_jeg_drommer_omAlicante har perfekt beliggenhet ved Middelhavet. Her finner du alt du kan forvente deg av en storby, krydret med mange fantastiske strender. Alicante er en av de byene som vokser raskest i Spania, mye takket være turismen. Flere og flere har oppdaget den uvanlige og tiltalende kombinasjonen av storbyens fortreffeligheter og sandstrender som tåler å sammenlignes med noen av Middelhavets fineste strender.

♥ London ♥_5_destinasjoner_jeg_drommer_omLondon er en fantastisk storby i England. Jeg har vært i London før, men jeg drar gjerne tilbake til London. London er definitivt min favorittstorby for å si det slik. London Eye, Big Ben, Buckingham Palace og Westminister Abbey er noe av det du kan se i London. Du kan jo også selvfølgelig shoppe i London også – YES! Nei, London er det beste stedet i hele verden 🙂

♥ Den Franske Riviera ♥_5_destinasjoner_jeg_drommer_omJeg har ikke vært på ferie på Den Franske Riviera, men herlighet som det frister. Den franske riviera er alltid verdt et besøk, men aller vakrest er den om våren og tidlig på sommeren, i blomstringstiden. Det er lett å komme seg rundt, så det er bare å velge det reisemålet som passer deg best og deretter besøke de andre som du vil.

♥ Las Vegas ♥_5_destinasjoner_jeg_drommer_omLas Vegas er virkelig en by som bare MÅ oppleves! Las Vegas er kjent som verdens gamblingby, sine enorme hoteller og blinkende neonlys. Drømmen må jo være å dra nedover til Las Vegas sammen med vennegjengen! Fy søren, for en drøm det hadde vært! Visste dere at hver eneste dag så gifter 150 mennesker seg i Las Vegas? Hihi, for en galskap! 😛


Hva er dine drømmedestinasjoner, og har du noen steder du mener jeg burde legge til på listen min? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *