Yellow jumpsuit

Hei fine lesere og hei tirsdag! Lenge siden sist. Jeg har tatt litt fri fra blogging, men jeg føler for å blogge litt igjen så la meg sette i gang🌟 Jeg har sommerferie, og det er helt fantastisk deilig! Jeg koser meg virkelig om dagen. Jeg har vært på to sommeravslutninger og det har vært helt knall 🙂 Jeg har definitivt funnet min perfekte sommer playsuit! Jeg kan ikke vente på at det blir sommer slik at jeg kan ha den på meg igjen! 😀


Hello beautiful readers and happy tuesday! Long time, no see. I´ve taken some time from blogging, but I feel like blogging again so here I go🌟 I have summer vacation, and that´s just A.M.A.Z.I.N.G! I really enjoy my life these days! 🙂 I’ve been on two summer finishes and it’s been really fun 🙂 I’ve definitely found my perfect summer playsuit! I can’t wait for real summer so I can wear it again! 😀

YELLOW JUMPSUIT

photos: Suzanne Marie Frantzen

PLAYSUIT – ZARA / SANDALER – ZARA / KLOKKE – DANIEL WELLINGTON / SOLBRILLER – RAYBAN

_yellow_jumpsuit

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *