– Luksus VS Budsjett –

Jeg synes det er morsomt å lage slike innlegg som dette, spesielt siden jeg ofte er på utkikk etter slike tips selv. Det er ikke alltid like aktuelt eller mulig å legge mye penger i noe du har lyst på som er “hot”, så jeg håper at denne kategorien vil være til inspiration og hjelp i tiden fremover 🙂


luxury vs. budget

_luksus_vs_budsjett_5

Er det noe jeg elsker så er det sko. Jeg har siklet etter Chanel sine populære espadrilles lenge, men jeg har ikke kastet meg etter dem, fordi jeg er ikke 100 % sikker på om jeg kommer til å bruke skoene såpass at prisen kan forsvares. Men vi får se…. 🙂

_luksus_vs_budsjett_5

 espadrilles contrast / espadrilles chanel


Jeg har funnet et par til 439,- fra Contrast sammenlignet med Chanel sine til over 3000,- , og det er vel en grei forskjell, eller hva? Jeg vet ikke hvor det er mulig å få tak i Chanel sine, eller om de fremdeles er mulig å få tak i i det hele tatt.

  

En tanke om “– Luksus VS Budsjett –”

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *