DE BESTE JULEFILMENE

Julen er årets koseligste og fineste høytid! Man koser seg med de man er glad i, nyter late dager, spiser goood mat, og hygger oss ekstra når desember er her. Julen er også den perfekte tiden hvor man kan slenge seg i sofaen, under et varmt og godt teppe foran tv´en og se en god julefilm! Jeg er svak for julefilmer og jeg tenkte å tipse dere om mine julefavoritter 🙂 Jeg elsker virkelig julefilmer, og her kommer derfor mine absolutte julefavoritter 🙂

de-beste-julefilmene

– my all-time Christmas movie favourites –

En blanding av gamle klassikere og nye favoritter. Alle er så fantastisk fine, på hver sin måte. Kanskje du ser din favoritt her, eller har du noen du vil tilføye på listen? Tenk at det er første desember i dag! Iiiih, det kiler i magen – jeg har gledet meg så S.I.N.N.S.Y.K.T til desember og nå er den her! Jeg har pyntet litt til jul allerede så nå er det tid for late dager, filmkvelder med julefilmer, julemusikk, julekaker og masse familie og vennetid 😀 Dette kommer til å bli den beste julen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *