Det beste med julen

Første desember er her endelig, og det er noe spesielt med desember ♥ Desember er den beste måneden i året! Jeg elsker juletiden og alt rundt julen 🙂 Jeg blir virkelig varm i hjertet av denne dagen, hvert eneste år 🌟🎄 Årets fineste tid kan endelig begynne! Jeg kan synge julesanger dagen lang uten å virke helt crazy 😛 

HO – HO – HO

Julelys som lyser opp mørket og sprer varme  Kakemenn – bake sammen med de man er glad i  Klementin og appelsin, gjerne med nelliker for å telle ned dagene til julaften  Julemorgener med julekos i sofaen og disney  Røde kubbelys  Spasere i julegatene  Lukten av brente mandler  Nisser det-beste-med-julen Dalende snø  Juleutstillinger  Juletre  Love Actually – desidert fineste julefilmen  Selskapene man har med familien – med god mat og god stemning det-beste-med-julen

1st december is finally here

Julekaker  Juleskål med masse godteri og favorittfilmene  Hvitt belegg på bakken, snø  Følelsen du får på selveste julaften og all kjærligheten den dagen bringer med seg  Ligge under tepper, drikke varm te, og høre på julemusikk  Julepynt og dekorasjoner  Alt som har med jul å gjøre 

HO – HO

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *